Over zorgvoorwerkgeluk.nl

De sector zorg & welzijn is een sector van levensbelang. Maar de sector die Nederland gezond houdt, kampt momenteel met een ongezond hoge werkdruk en uitstroom. Wij willen samen met zorg- en welzijnsorganisaties het werkgeluk in de zorg weer terugbrengen. Op zorgvoorwerkgeluk.nl inspireren we HRM'ers, bestuurders en directeuren in de sector zorg & welzijn om aan de slag te gaan met het thema werkgeluk. Want medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een zorgorganisatie en verdienen al het werkgeluk van de wereld. Bovendien vormen werkgelukkige medewerkers de basis van een toekomstbestendige organisatie.

Ons vertrekpunt zijn de belangrijkste HR-uitdagingen van de zorgsector. We delen praktische tips, oplossingsrichtingen, en inspirerende verhalen die kunnen dienen als belangrijke ingrediënten voor het creëren van werkgeluk in jouw organisatie. 

Een initiatief van Driessen Groep 

Al meer dan 30 jaar verbindt Driessen Groep mens en werk in zorg, onderwijs en overheid. Met zorgvoorwerkgeluk.nl delen we samen met onze familie van bedrijven onze HR-kennis en ervaring met de zorg- en welzijnssector. Want de mensen die ons gezond houden en gelukkig maken, verdienen zelf ook werkgeluk. 

Heb je vragen, suggesties of een mooi succesverhaal voor op onze website? Stuur dan een mail naar zorgvoorwerkgeluk@driessengroep.nl.